Article

116kg de solidaritat amb Bona Voluntat en Acció

novembre 20, 2013

El 31 d’octubre es va representar l’obra “Fantasmas” de la companyia La Maratonda al centre cultural Albareda, amb la finalitat solidaria de recollir menjar i articles de drogueria per l’entitat Bona Voluntat en Acció (BVA). El musical va tenir una bona acollida i el públic assistent va contribuir amb l’objectiu de la representació aportant una gran quantitat de productes no peribles.

Un moment del musical Fantasmas

Un moment del musical Fantasmas/Ana inés Falcone

En total es van recollir 116 kg de productes que ajudaran a l’activitat de l’entitat poblesequina dedicada a la inserció social i laboral de les persones amb risc d’exclusió social. Setmanalment BVA reparteix més de 65 lots d’aliment a les famílies amb més necessitat del barri, fet que suposa uns 2.800 lots i 35.000 quilos d’aliments l’any.

Articles recollits per Bona Voluntat en Acció

Els especatdors van fer aportacions solidàries per l’entitat Bona Voluntat en Acció / Ana Inés Falcone

L’experiència amb l’obra “Fantasmas” ha estat molt positiva i obre una línia de col·laboració de llarg termini entre el centre cultural Albareda i Bona Voluntat. De moment hi ha previst que es torni a representar l’obra “Fantasmas”, amb la mateixa finalitat de la passada edició, el 13 de desembre. En aquesta ocasió es realitzarà en exclusiva per a les persones que hagin donat suport al projecte de La Maratonda, mitjançant la plataforma de micromecenatge Verkami.

Marta Tello

 

Més imatges

Notícies relacionades:

El musical Fantasmas se solidaritza amb Bona Voluntat en Acció al centre cultural AlbaredaCopyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .