Article

1ª trobada “Tots som i fem Poble-sec”

desembre 18, 2013

El Pla d’Acollida Poble-sec va organitzar la jornada el 28 de novembre amb l’objectiu millorar el treball en xarxa i generar noves sinèrgies entre les entitats que actuen al Poble-sec des de diferents vessants.

@Marta_Tello/ A la jornada van presentar els seus projectes el Consorci per a la Normalització Lingüística, Barcelona Antirumors i el Pla d’Acollida Poble-sec/Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, per tal de donar a conèixer la seva activitat i afavorir la creació de nous vincles. També van participar Arrels Fundació, Pla Comunitari Poble-sec, Psicòlegs sense Fronteres de Catalunya, Raons Públiques, la Direcció d’Immigració de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Goñi, veí del bari, i el diari Zona Sec.

Durant la jornada es van posar sobre la taula diferents mirades del barri, es van detectar punts de confluència dels objectius de les diverses entitats i es van crear les bases per a noves col·laboracions. Amb aquesta primera trobada s’inicia un procés col·laboratiu que permetrà treure el màxim de rendiment a la gran quantitat d’iniciatives socials que es desenvolupen al Poble-sec.

 

Primera trobada "Tots som i fem Poble sec"/ Ana Inés Falcone

Primera trobada “Tots som i fem Poble sec”/ Ana Inés Falcone

Arxiu fotogàficCopyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .