Article

Activitats, tallers i expositors en la nova edició de Fira Gran

maig 17, 2017

Anna Pruna / Del 31 de maig al 3 de juny se celebrarà a les Drassanes Reials de Barcelona la 19a edició de Fira Gran: el saló dedicat a la gent gran de Catalunya.

Ja han passat 19 anys des que s’innagurava la primera edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya, una proposta plena d’activitats per a les persones en edat avançada que avui, en la seva XIX edició, manté intalterable el seu esperit i filosofia.

portada_firagran2017

Enguany, el tema que englobarà moltes de les activitats de la fira és la prevenció de les malalties mentals, i s’oferiran tallers i assessorament, així com exercicis que les persones grans poden fer en el seu dia a dia per tal de millorar la salut mental. La fira tindrà lloc durant aquests quatre dies desde les 10h fins a les 20h i és completament gratuïta. Comptarà, com cada any, amb un aparador de serveis, productes i tecnologies destinat a assessorar les persones que ho necessitin, també hi haurà un fòrum on tothom podrà debatre els temes que els preocupin i una gran oferta d’activitats culturals, formatives i d’oci.

Per exemple, cada dia els visitants podran realitzar un taller de “Mandalas para colorear a todas las edades” i un de “transformación de cápsulas”. També podran apuntar-se a un taller d’introduinici_fira_participativacció al Tai-Txi o a un per aprendre a teixir bufandes. A l’auditori de Firagran hi tindran lloc diverses conferències, algunes de les més destacades són: “Risoteràpia”, “Alimentación consciente y estado de ánimo” o “L’audició quan som grans”, així com alguna representació teatral que farà les delícies dels assistents. A l’espai Àgora també s’hi faran tallers i ponències de temàtica diversa i a l’aula Mèmora s’hi faran alguns cursos breus molt interessants, relacionats amb la sexualitat i la gent gran, la relació entre avis i néts o com dormir bé, entre d’altres. En resum, tot de propostes amb un clar objectiu: Millorar la qualitat de vida de les persones grans.

Consulteu totes les activitats de Fira Gran aquíCopyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .