Article

Antoni Reig, nou president de la Coordinadora d’Entitats

maig 18, 2017

Redacció/ Josep Guzmán ocuparà el càrrec de tresorer

La Coordinadora d’Entitats del barri ja té nou president. Després de 5 anys amb Josep Guzmán al capdavant, el càrrec passa ara a mans de l’Antoni Reig, tal com es va aprovar per majoria en Assemblea General Ordinària.
Reig viu al Poble-sec des de fa 30 anys i forma part de la junta territorial d’Òmnium Cultural de Sants-Montjuïc. Periodista de professió, va treballar durant 20 anys en premsa, sobretot al diari Avui des del naixement del diari fins a l’any 1996.

C_PaVUPWsAAfCba.jpg large

Antoni Reig (esq.), amb els altres presidents que ha tingut la Coordinadora

Després va exercir fins a la jubilació com a professor a la UAB, a la facultat de ciències de la comunicació. Reig ha remarcat la importància del canvi i la renovació de la Coordinadora: “Vull que sigui una eina el més eficient possible, continuar la feina que han fet els que han estat fins ara al càrrec i repensar què necessita el barri i què podem fer nosaltres. Reflexionar dia a dia sobre la nostra funció”, ha explicat a ZONA SEC. Reig és coneixedor de les problemàtiques que assetgen el barri, com la gentrificació i la turistificació, i ha garantit la comunicació i la transparència per part de la federació.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .