Article

Arriba setembre: tornem al teatre!

setembre 2, 2017

Anna Pruna / Les sales de la zona ja han avançat els primers espectacles que obriran la programació teatral d’aquesta nova temporada

Amb la reducció de l’IVA cultural i la lleugera millora que el sector va experimentar la temporada passada, els programadors teatrals esperen que aquesta que tot just encetem sigui una bona temporada teatral a nivell de públic. Pel que fa als espectacles programats als teatres del Paral·lel i voltants destaquen els musicals, els thrillers i sobretot el bon humor, recuperant aquella línia festiva del Paral·lel d’anys ençà.

'Casi Normales' és l'aposta de la Sala Barts

‘Casi Normales’ és l’aposta de la Sala Barts

A la sala Barts es programen actuacions puntuals a partir de l’u de setembre però no serà fins el dia 27 del mateix mes que arrencarà el plat fort de la seva programació: el musical Casi Normales amb Nina i Roger Berruezo entre el seu elenc. Pel que fa al teatre Apolo, les funcions prèvies de Y no quedará ninguno –una adaptació de la novel·la d’Agatha Christie sota la batuta de Ricard Reguant– comencen a partir del 21 de setembre.  Al teatre Victoria enguany aposten pel mític musical de Broadway Cabaret, que arrencarà la primera funció el 16 de setembre. Si preferiu una opció també relacionada amb la música però allunyada del clàssic format musical podeu acostar-vos al Teatre Condal, que inicia temporada el 20 de setembre amb Desconcerto, després de l’èxit de Concerto a tempo d’umore. Al mateix teatre estrenaran Los vecinos de arriba a l’octubre i l’espectacle dels Brodas Bros que ret homenatge a James Brown.

Les sales que no fan vacances 

CLAQUÉ O NO- CIA DARA. TANTARANTANA

‘Claqué o no’ l’èxit del Tantarantana

Són diverses les sales de la zona que enguany han seguit programant diversos espectacles durant l’estiu. Una d’elles és el teatre Tantarantana on, des del 16 d’agost i fins el 17 de setembre, la companyia Dara representa la comèdia Claqué o No. A l’espai Àtic22 del mateix teatre s’hi representarà a partir del 7 de setembre La Bohèmia, un concert teatralitzat amb tocs de poesia de la mà de La Catenària.

Pel que fa al teatre del Raval, on tampoc han abaixat la persiana durant l’agost, aposten també per inaugurar temporada amb una obra d’Agatha Christie, La visita inesperada amb Empar López i Jordi Coromina com a protagonistes i que arrenca a partir del 15 de setembre. A la sala Fénix tampoc han descansat a l’agost i a partir del 31 d’agost estrenen Fermín, un espectacle d’animació amb ninots de la mà de Paula Cabrerizo que tindrà lloc fins el 24 de setembre. A la Fénix s’hi programarà també Mary Frankenstein Shelley, l’espectacle de titelles Antologia i moltes altres apostes per a públic adult i familiar.

 Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .