Article

Castellers del Poble-sec: “Per consolidar-nos, et necessitem!”

setembre 24, 2014

Castellers del Poble-sec, en acció

Castellers del Poble-sec, en acció

@bandarres /Els Castellers del Poble-sec fa anys que estem en progressió ascendent. Sense créixer desmesuradament, però millorant els registres temporada a temporada. La consecució del primer castell de vuit pisos el novembre de l’any passat a la Vila de Gràcia, i la repetició a casa nostra, al carrer Blai, la festa major passada, han significat ja un pas de gegant per a considerar-nos com a colla mitjana. De 70 colles que hi ha als Països Catalans, els del barri humil obrer del Poble-sec som a la posició 21 aproximadament. No està malament, no?

Però consolidar-nos com a colla mitjana passa per repetir aquest 4 de 8 en diverses ocasions, intentar el 3 de 8 abans d’acabar l’any, i començar a assajar el folre del 2 de 8. Sí sí, ho heu llegit bé, FOLRE (pinya que es munta sobre la pinya, com un pastís de boda). Però això no serà possible si no augmentem considerablement el nombre de membres de la nostra entitat. Aquest salt qualitatiu implica, ara més que mai, un salt encara més gran en volum de gent als assajos i a les actuacions, i per això us demanem, veïns i veïnes del barri, que us hi apunteu. És gratuït, apte per a totes les edats i condicions físiques (hi ha moltes posicions diverses a tronc i pinya!), i el nivell de compromís l’escull cadascú (només vols venir diades? Només un dia d’assaig? Vols implicar-te i venir regularment? Perfecte!).

Tenim la diada de la Mercè, el concurs casteller de Tarragona, i la diada de Tardor al barri per tal de demostrar que som un barri unit, alegre, i molt casteller. Apropa’t a un dels nostres assajos, escriu-nos un correu o un whatsapp, o truca’ns. Però no deixis perdre la oportunitat de viure des de dins una de les tradicions més antigues i apassionants que tenim, i, a més, duent el nom del barri al pit. Ara és l’hora.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .