Article

Cultura i gastronomia s’uneixen al Porta Roja

octubre 1, 2017

Anna Pruna / Tallers, cinema i especialitats culinàries

En ple Poble-sec, al carrer de Tapioles, 53, hi ha un local amb sostres alts i olor a fusta on abans hi havia una fàbrica de paraigües. Fa sis mesos va aterrar-hi Porta Roja, una associació cultural i gastronòmica que vol enriquir –encara més– l’oferta artística del barri però, en aquesta ocasió, omplint també el pap dels visitants. El projecte es nodreix de diversos col·lectius que treballen en diferents disciplines, per tant, s’hi organitzen activitats de tot tipus: “La idea és unir esdeveniments culturals i gastronomia.portaroja

No necessàriament de la mà de cuiners professionals, comptem amb veïns del barri o d’altres barris que ens fan propostes de menjar tradicional de diversos indrets”, explica en Fede, un dels quatre impulsors del projecte. Ja s’ha fet una cargolada i sessions de musclos, cigrons amb bacallà i salmorejo. Els fundadors de l’associació coneixen bé el barri i mantenen una intensa relació amb la resta d’entitats culturals, com Jam Circus o Nook. A Porta Roja cada dilluns organitzen sessions temàtiques de cinema i aviat volen unir cinema i música en viu. S’hi fan exposicions, tallers i tot just han acabat un cicle dedicat a la boxa, amb fotografies dels artistes convidats Isao, Març Rabal, Kiko Navarro i Santiago Doljanin.



Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .