Article

Cursos d’història i cultura catalanes a Santa Madrona

novembre 19, 2017

Anna Pruna / Els cursos tenen lloc fins al juny

Ha començat una nova edició dels Tallers d’Història i Cultura Catalanes de la mà d’Òmnium Cultural. Es tracta d’un cicle de xerrades que té per objectiu donar a conèixer la història de Catalunya i que se celebra des del passat mes d’octubre fins al juny de 2018 a la parròquia de Santa Madrona.

TALLERS OMNIUMEl curs l’imparteix Lleonard Armentano Valls: estudiós d’arquitectura, història i literatura i professor de català des del principi de la Democràcia. Les sessions, nou en total i d’una hora i mitja de durada, es fan en dues parts: una exposició teòrica amb les explicacions i material necessari i, d’altra banda, una sortida on els participants coneixen de primera mà el territori i el patrimoni. Les properes sessions i sortides estaran relacionades amb temes com ‘El Romànic, el Gòtic i la irrupció de l’Islam’, el Feudalisme, les institucions de govern i el Concili de Trento, entre molts d’altres temes que tindran lloc en les vuit sessions que falten fins acabar el curs.

Els tallers s’imparteixen a la parròquia de Sta. Madrona, al carrer de Tapioles, 10. Les sessions teòriques tenen lloc els dimecres de 19 a 20.30 h i les pràctiques dissabtes al matí.

Més informació aquí Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .