Article

DIA SENSE COTXES “AMB RODES, SENSE FUMS”

setembre 16, 2017

Pla Comunitari Poble-sec / El 22 de setembre se celebrarà a tot Barcelona el “Dia Sense Cotxes” i des del Pla Comunitari del Poble-sec us volem oferir tot d’activitats per promoure la mobilitat sostenible i un barri lliure de fums.

El carrer Vilà i Vilà es tallarà al tràfic, des de Cabanes fins al carrer de Puig i Xoriguer, per poder fer diverses activitats al llarg de la jornada, ocupant l’espai que normalment és dels cotxes pels vianants i altres vehicles no contaminants.

Les activitats estan dirigides a les veïnes, veïns i joves del barri, i entre unes altres hi haurà passejades amb tricicle adaptat del projecte “En Bici Sense Edat”, on la gent gran conjuntament amb els i les alumnes de les escoles del barri i de manera intergeneracional, puguin sortir a donar una volta amb la bicicleta pel barri.

Altres activitats que es tenen previstes són un taller de reparacions bàsiques de bicicletes al que us podreu apuntar per aprendre com canviar una roda o posar a punt la teva bici; una edició especial del Trocasec per intercanviar material i joguines amb rodes; jocs en bicicletes; i un taller per aprendre a anar en patinet i/o skate…

Aviat tindrem la programació definitiva i la podreu trobar en diversos punts del barri!! Podreu inscriure-us als tallers aquí.

Us hi esperem!Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .