Article

Do d’Acords torna a El Molino

novembre 30, 2015

L’orquestra estrena el curs 2015-2016 a l’emblemàtic escenari d’El Molino

@zona_sec / L’Orquestra Infantil i Juvenil del Poble-sec, Do d’Acords, de l’associació Integra Sons, ha arrencat el curs, per segon any consecutiu, a l’emblemàtic escenari d’El Molino. Si l’any passat el fil conductor de l’espectacle va ser la naturalesa, aquest ho ha estat la ciència ficció.

El Molino_ok_3web

El director Pablo Persico, en acció / J.M,

El director Pablo Persico va estar acompanyat per l’expert en música electroacústica, Medin Peiron i d’Aitziber Olabarri, a la percussió. “El concert no és més que una mostra de la bona acollida per part del teixit associatiu del barri cap a aquest projecte”, explica Persico a ZONA SEC.

L’espectacle, celebrat el 18 de novembre, va posar sobre l’escenari un format de cambra de multi percussió, amb sis grups de música de cambra que van interpretar diferents peces musicals que acompanyaven els vídeos en temps real. Aquest setembre el projecte va iniciar el seu sisè curs al Centre Cultural Albareda, seu del projecte.

Amb aquesta actuació, Do d’Acords obre oficialment el seu programa 2015-2016 on hi destaca una actuació a l’Auditori del Conservatori del Liceu amb la banda infantil i juvenil de l’Escola Oriol Martorell, al març; i un concert final al Mercat de les Flors, al juny, entre altres actuacions.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .