Article

El CBSAPS aposta per l’escola per garantir el seu futur

febrer 1, 2017

@4tito4 / Aquest 2017 l’entitat esportiva complirà 14 anys de la seva fundació. El club reconeix la dificultat d’atraure canalla del barri per la competència que hi ha i espera “ampliar” la categoria femenina.

El CBSAPS són les sigles que va adoptar l’antigament conegut Club Bàsquet Sant Antoni Poblesec. Una modificació que va incorporar el passat mes d’abril i que ha calat entre els aficionats i el barri, que també va venir acompanyada del canvi d’escut. Enguany, l’entitat celebrarà 14 anys de vida i té un missatge molt clar: “enfortir la categoria mini”, explica el responsable esportiu de la junta directiva, Héctor Peñarroya. Tot i així, admet de la “dificultat” d’aquesta fita, perquè al barri no només es practica bàsquet, també hi ha d’altres centres escolars que desenvolupen els seus projectes esportius. Per ara, a l’escola de bàsquet hi ha entre 16 i 17 nens, “per sobre de tot, l’objectiu és mantenir-los”, subratlla Peñarroya. “La idea és tenir més formació a la part baixa i així farcir els equips de dalt. Això donarà futur al club”, explica i assegura que s’han fet activitats a diverses escoles i han vingut a entrenar, però insisteix en la “dificultat” de trobar canalla entre tanta competència.

0555bbe9368a05bff51437bdc1ff702e_XL

CBSAPS

Més pes del femení

“Ens agradaria ampliar la part femenina”, diu el membre de l’entitat basquetbolística i és que actualment, en formació, hi ha més presència masculina. Peñarroya, però, afirma que també és “complicat”. A banda de promoure iniciatives per entrar amb les cistelles dins les escoles, “hi ha la vessant econòmica”, adverteix Peñarroya. “Els recursos econòmics nostres i de la gent del barri són els que són”, de totes maneres, espera que el CBSAPS “creixi”. De cara a aquest 2017, també es manté la celebració del torneig 3×3. Una cita que s’ha convertit en un clàssic al calendari esportiu i que en aquest 2017 celebrarà la quarta edició. Des del club s’espera la participació, no només de gent del barri, sinó també d’altres equips de la ciutat.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .