Article

El CE APA Poble-sec “A” compleix l’objectiu i es proclama campió

maig 11, 2015

L’any que ve militaran a 3a Catalana i esperen que aquest èxit faci créixer la “família”.

@4tito4 / El CE APA Poble-sec “A” ha estat un autèntic rodet aquesta temporada. El passat 25 d’abril es van proclamar campions del Grup 16 de Quarta Catalana, després de golejar el CD Monopol per 0-4. Era la 27a jornada, és a dir, a falta de tres per abaixar la persiana del curs. I és que han cantat victòria signant una trajectòria immaculada, 22 victòries i només tres empats. “Tot ha sortit rodó”, ha explicat el coordinador de l’APA, Gerard Trives. “El fet d’ajuntar gent de nivell de categories superiors ha fet que fos o donés una imatge plàcida, per dir-ho d’alguna manera”, ha afegit. També ha destacat el paper del l’equip “B” que han estat un recurs quan ha calgut reforçar la plantilla per problemes de lesions.

L’èxit implica que la campanya següent, la 2015-2016, militaran a 3a Catalana. De fet, es tracta de l’objectiu que s’havia estipulat al principi i que Trives va subratllar a ZONA SEC el passat mes d’octubre: “l’ascens i l’any que ve estar a 3a Catalana”. El coordinador ha apuntat cap a la mateixa direcció de cara a la propera temporada, “estar el més amunt possible” i ha assegurat que no s’espera en una revolució a la plantilla, “hi haurà incorporacions, però dependrà una mica del nou tècnic”, ha recalcat. L’esperança de l’APA és que aquest èxit pugui animar a créixer “la família”, sobretot en categories d’escola, benjamí i prebenjamí, entre d’altres.


Campus a l’estiu

El club aplega al voltant d’uns 240 nens i nenes, però per fer possible aquest increment que necessiten, a banda d’èxits esportius, també calen iniciatives pròpies com els campus. Precisament de cara a l’estiu ja estan preparant el del 2015, que s’organitzarà del 22 de juny al 31 de juliol al Municipal de La Satalia i que anirà dirigit a nois i noies de entre 5 i 18 anys. A més de millorar tècnicament també serveix com un espai per fer germanor i que la canalla s’ho passi d’allò més bé, ja que hi ha d’altres activitats paral·leles com piscina i tennis. Una iniciativa que va camí de consolidar-se per la bona resposta que obté. El darrer que van fer, durant la Setmana Santa, va reunir una cinquantena de nens i nenes i això que n’esperaven la meitat.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .