Article

El CE APA Poble-sec es manté a Tercera Catalana l’any de debut

juny 14, 2016

@zona_sec / L’AF Poble-sec femení de futbol sala s’estrena a la nova categoria conservant el seu lloc de cara al pròxim curs.

El CE APA Poble-sec “A” ha acabat la temporada tercer del Grup 11 de Tercera Catalana, amb 64 punts a 11 del líder, l’Esportiu Joventut Can Pi de L’Hospitalet de Llobregat. Precisament aquests dos conjunts, juntament amb la UD Catalana es van desmarcar ben aviat al cap de la classificació. Entre els tres s’han alternat al liderat, els groguets l’han ocupat en dues ocasions. Precisament, la darrera vegada que van estar a la primera plaça, a la jornada 25, va ser un punt d’inflexió, des del punt de vista negatiu. A partir d’aleshores va ser el moment que van encadenar una mala ratxa: 7 punts de 27 possibles.

Per la seva banda, l’equip “B”, que milita al grup 17 de Quarta Catalana, ha tancat el curs en quart lloc (46 punts). Ha signat una trajectòria similar a la de l’equip gran. Va encadenar vuit jornades guanyant (de la 7 a la 14), la qual cosa li va permetre connectar amb la zona alta de la classificació. Des d’aquest moment i fins al final de curs, fixat a la jornada 26, només van guanyar tres matxs més.

L’AF continua a Segona

El quadre femení de futbol sala de l’AF Poble Sec també continuarà la seva marxa a la mateixa categoria, a la Lliga Segona Divisió al grup 2. En l’any de la seva estrena han acabat al desè lloc de la taula amb 39 punts. Tot i la irregularitat de resultats, han segellat un bon final de curs sumant 11 dels últims 18 punts possibles.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .