Article

El CE APA Poble Sec tanca un any farcit d’èxits

gener 4, 2016

@zona_sec / Fent una mirada enrere el CE APA Poble Sec tanca un 2015 excel·lent. El primer equip de l’entitat ha signat un any magistral: l’ascens de Quarta a Tercera Catalana i un més que notable paper a la Copa Catalunya Amateur. A banda del resultat final, també mèrit pel com s’ha aconseguit.

A l’octubre de 2014, tot just arrencat el curs, el coordinador del club, Gerard Trives, deia: “el nostre objectiu és l’ascens i l’any que ve estar a 3a Catalana”. Sis mesos després, a l’abril, l’equip es proclamava campió del Grup 16 de Quarta Catalana, a falta de tres jornades pel final. Tot i tenir l’ascens garantit fins a la cloenda de la lliga va mantenir la condició d’invicte.

Paral·lelament a l’actuació lliguera, l’APA va brillar a la Copa Catalunya Amateur, superant eliminatòries i convertint-se en la revelació de la competició. Tot plegat va arrencar al Municipal de la Satalia al maig contra l’Espluguenc B (1-0), el triomf els va permetre viatjar a Barberà del Vallès per enfrontar-se en segona ronda al conjunt “B” vallesà (1-2). El següent en caure a mans dels homes de Dídac Vidal va ser el Can Rull Rómulo Tronchoni (2-1) i aleshores, el destí del futbol va deparar un derbi. El quadre groguet es va topar amb la UE Sants B, que va superar a domicili per la mínima. Una victòria que donava accés als quarts de final. El CF Suburense, quadre de Primera Catalana, arribava en ple mes d’agost a la Satalia per acabar amb el somni de l’APA (1-4).Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .