Article

El Districte cobrirà la pista de les Tres Xemeneies, però el barri segueix reivindicant un “poliesportiu normal”

novembre 20, 2013

L’Ajuntament invertirà 830.000 euros per la cobertura de la pista poliesportiva, que estarà enllestida al llarg de 2014

molina_jordi /El Poble-sec seguirà sense tenir un poliesportiu, però com a mínim els usuaris de la pista de les Tres Xemeneies no es mullaran quan plogui. Segons el consistori, la pista poliesportiva tindrà una coberta al llarg de 2014. Per al regidor del districte, Jordi Martí, que no ha volgut arriscar-se amb la data de finalització dels treballs, es compleix “un compromís de mandat”. El projecte, que suposa una inversió de 830.000 euros, preveu també l’ampliació i la millora de les instal·lacions.

basket02

Les pluges deixaran de ser un problema pels usuaris de la pista / Ana Inés Falcone

La temporada passada, els equips usuaris del poliesportiu de les Tres de Xemeneies van perdre fins a 172 hores d’entrenaments i partits. Ara, amb la pista coberta, les perspectives milloren. “Haver de suspendre entrenaments i partits oficials a causa de la pluja era un mal de cap”, recorda Carles Cardona, president del Club Bàsquet Sant Antoni-Poble-sec, un dels usuaris més habituals de les instal·lacions.

El projecte preservarà l’estructura actual i s’hi posarà una cobertura lleugera i translúcida. A l’interior es crearà un nou equipament esportiu dotat d’una pista de futbol sala –que podrien aprofitar en el futur els equips de futbol de barri—, dues pistes transversals de bàsquet, una pista longitudinal de bàsquet i una de voleibol. També se’n renovaran cistelles, porteries i s’hi instal·larà un marcador electrònic. A més a més, l’equipament disposarà de grades desmuntables per a 126 persones.

Poliesportiu a la vista
El president de la Coordinadora d’Entitats, Josep Guzmán, explica que es compleix una de les dues reivindicacions històriques del barri. “Tindrem coberta una pista que calia tapar, però això no treu que el Poble-sec segueix sent un barri sense un poliesportiu normal”. En aquest sentit, el regidor es compromet a “iniciar el projecte de poliesportiu” en el següent mandat i assegura que fer-ho abans era “impossible”.

 Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .