Article

El Mirall, un nou espai dedicat a la dansa al Poble-sec

maig 20, 2014

Situada al carrer Lafont 18, El Mirall és una plataforma de participació artística que lluita contra l’exclusió social de les dones

Elena Berlanga / El passat mes de març va obrir les seves portes al barri l’associació El Mirall-Moviment i Creació, l’entitat número 107 que forma part de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec. Situada al carrer Lafont, El Mirall és una plataforma de participació i de trobada de persones interessades en les diferents disciplines artístiques, però especialment focalitzada en la dansa, on hi té cabuda des de la dansa oriental a la clàssica, passant pel flamenc i fins i tot el tango.

mirall_1

La Núria, la Goretti i l’Anna, a El Mirall / Ana Inés Falcone

El Mirall sorgeix de la voluntat de la Nuria, la Goretti i l’Anna de fomentar el desenvolupament integral de les persones mitjançant l’art, la música, la dansa i el moviment creatiu. Tot i això, un dels objectius principals que es marquen amb la posada en marxa de l’associació és focalitzar els seus esforços en la lluita contra l’exclusió social de les dones, i es per això ja han contactat amb el PIAD (Punt d’Informació i Atenció a les Dones) de Sants-Montjuïc de cara a cooperar amb la programació d’activitats a tal efecte.

Tot i que el programa d’activitats d’El Mirall encara és incipient, en poc més de dos mesos ja han establert contactes amb diverses entitats del barri i ja van tenir l’oportunitat de donar-se a conèixer gràcies a la participació durant el programa de tallers del Cicle EquilibradaMENT, oferint tallers de ioga i biodansa. Tot i això, esperen que la propera Mostra d’Entitats els ajudi a obrir-se encara més al barri, que l’han triat per ser un barri “amb un teixit social variat i una vida intensa”.

Per a saber-ne més:
ASSOCIACIÓ MOVIMENT i CREACIÓ, Carrer Lafont, 18.
Contacte: elmirallmic@gmail.com , facebook.com/elmirall

 

 Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .