Article

El musical “Fantasmas” se solidaritza amb Bona Voluntat en Acció al centre cultural Albareda

octubre 17, 2013

El proper dijous 31 d’octubre a les 19:00 hores la Companyia La Maratonda interpretarà la comèdia musical “Fantasmas” al centre cultural Albareda. L’espectacle es troba en la campanya “No siguis només un espectador de la vida, participa!” engegada per la companyia, per tal de recollir material per a diverses entitats. En aquest cas, la col·laboració s’estableix amb Bona Voluntat en Acció. Les persones que assisteixin a veure l’espectacle, que serà gratuït, podran portar aliments i material de drogueria que serà entregat a l’entitat.

Cartel 2013 jpg

Gerard Verdés, gestor de projectes a Bona Voluntat, valora molt positivament la iniciativa que servirà de “reforç a la campanya habitual” de recollida de material per a les famílies amb menys recursos del barri, ja que, destaca Verdés, en els darrers anys ha augmentat considerablement el nombre de famílies usuàries del servei: fa dos anys es repartien 25 tones d’aliments i ara la xifra se situa al voltant de les 36 tones.

La Núria Girona, directora del centre Albareda, s’ha mostrat entusiasmada amb el projecte, de poder col·laborar amb el barri i de fer xarxa amb altres entitats; per aquest motiu, es planteja obrir una nova línia de col·laboració arran de l’experiència amb La Maratonda  i poder introduir la proposta a d’altres actes culturals.

La Companyia La Maratonda va néixer l’any 2012 amb el propòsit solidari de representar un espectacle de creació pròpia i poder acaptar fons per a la Fundació Guné. L’experiència va ser un èxit i ara que la companyia assaja al centre cultural Albareda ha volgut traslladar la proposta al barri, amb una perspectiva més professional, per implicar-se i implicar els espectadors amb la seva comunitat. La responsable de comunicació, Estrella León, apunta en aquest sentit que “tots junts podem fer molt més que de forma individual”.

 

“Fantasmas”

Centre cultural Albareda

Dijous 31 d’octubre – 19.00hores

http://ccivics.bcn.cat/albareda

 

Marta TelloCopyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .