Article

El Poble-sec comptarà amb un renovat Centre de Serveis Socials

setembre 27, 2012

El nou equipament es projectarà al número 15 del carrer Roser però no entrarà en funcionament fins el desembre de 2013 

La crisi ha colpejat els sectors més vulnerables de la societat i, en conseqüència, la demanda d’ajuts a Serveis Socials, com ara el pagament del lloguer, la beca menjador o qualsevol factura, s’han disparat. Així ho expliquen a  ZONA SEC fonts de Serveis Socials que, davant d’aquesta preocupant conjuntura assistencial, ha incrementat en un 8% el seu pressupost.

Imatge de la façana actual de l’edifici del núm. 15 del carrer Roser/ Ana Inés Fernández

Més enllà del coixí social que ostenta el Poble-sec –amb un Pla Comunitari actiu i amb un dels teixits associatius més potents de la ciutat– properament s’iniciaran les obres de remodelació del nou el Centre de Serveis de Poble-sec, que es traslladarà de la plaça del Sortidor fins a l’edifici del número 15 del carrer del Roser. Això sí, encara no se sap quan s’iniciaran els treballs de remodelació de l’edifici, antiga seu de la Coordinadora d’Entitats, tot i que fonts municipals apunten que el nou equipament no estarà operatiu fins a finals de 2013.

La transformació d’aquest espai s’emmarca en el projecte de desplegament del nou model de serveis socials que es porta a terme a la ciutat a partir de la llei aprovada l’any 2007. El projecte de remodelació de l’espai que acollirà el centre per tal d’adaptar-lo als nous usos i s’hi destinaran 1,6 milions d’euros. El nou edifici, de 756,60 m2 de superfície distribuïts en quatre plantes, atendrà els barris de Poble-sec i Font de la Guatlla, que sumen prop de una població de 53 mil persones. Els professionals que treballaran en aquest centre seran 21 entre direcció, treballadors socials, educadors socials, psicòleg, jurista i administratius.

J.M.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .