Article

El pròxim setembre l’Albareda obre programació

agost 7, 2017

CC Albareda / Una tardor amb nous tallers culturals de diverses temàtiques

Respecte a l’aprenentatge musical, s’oferirà el nivell avançat d’ukelele, per si has fet al centre la iniciació a aquest petit instrument o n’has après algunes nocions pel teu compte. Si el que toques és un instrument de vent o percussió i t’agraden les sonoritats del sud-est d’Europa, a Combo de música balcànica analitzaràs i practicaràs un repertori d’aquests ritmes i podràs improvisar junt a altres músics.

Si el que vols fer és enregistrar en petit format, el taller Iniciació a l’estudi de so, enregistrament i mescla t’ensenyarà a fer-ho així com a mesclar correctament. I si ets un melòman i un cinèfil, al taller La música a través del cinema trobaràs, amb la visualització de 10 pel·lícules, com els diferents estils musicals juguen un paper essencial dins el cinema. 

Albareda 1 (2)

La música i el ball en les activitats i tallers de l’Albareda / CC Albareda

D’altra banda, per millorar la teva tècnica de ball, podràs conèixer els ritmes pop més moderns i de moda com ara el Booty Dance, el Twerk o el Dance Hall en el curs d’Street Dance. I per fer-te coses tu mateix i seguir amb la moda del Do it yourself, podràs aprendre a dissenyar els teus patrons i confeccionar la teva roba amb màquina de cosir en el taller Iniciació a la costura.

També per a famílies

Finalment, també hi ha plans per a les famílies. Tens l’oportunitat de descobrir la música amb el teu nen (si és més petit de 12 mesos) a Sensibilització musical per a nadons i d’acompanyar-lo en el desenvolupament de ritmes i coneixement de diferents instruments i músiques si el teu infant té entre 3 i 6 anys venint al taller Creixent amb música, ambdós impartits per Aitziber Olabarri, formadora d’Integrasons, entitat d’integració social, cultural i comunitària del Poble-sec. Aquests tallers començaran a partir del dimecres 27 de setembre, tindran una durada general de 10 sessions i les inscripcions es podran fer a partir de l’1 de setembre, aquí al centre, en línia o al Palau de la Virreina. Gaudeix de l’estiu i planifica la teva tardor!

Per a més informació aquíCopyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .