Article

El senyor Emilio ja pot seure al carrer Blai

octubre 4, 2016

@pruna_ana / L’Emilio Casas, un dels més veterans veïns del barri, protagonitza una petita història amb final feliç després d’anys de reivindicacions.

Entre la primera foto, portada del ZONA SEC 140, i la segona ha passat gairebé un any. Però en són més de 10 des que el veí de tota la vida del Poble-sec, Emilio Casas, va començar a fer demandes pel barri als diferents Consells i trobades amb els grups polítics que han anat passant pel consistori. “No fa gaire em van trucar de l’Ajuntament per preguntar-me on volia les cadires del carrer Blai, explica aclaparat, però jo no les vull només per mi, les vull per a tots els veïns!”.

sr-emilio-portada-140

El senyor Emilio en la portada del ZONA SEC 140

emilio_5

Assegut a una de les cadires del carrer Blai

L’Emilio està satisfet d’haver aconseguit la seva demanda, tot i que ara no pot gaudir gaire de les cadires, ja que es recupera d’una operació. El veí, que està a punt de complir 88 anys, ha fet moltes propostes per millorar el Poble-sec i altres barris de la ciutat: “Del meu cap surten moltes idees i a vegades no entenc com hi ha coses que no s’han arreglat encara si són tan evidents! Es podria tornar als serenos, per exemple, i ens estalviaríem alguns problemes d’inseguretat al barri”, diu.

En aquest cas concret, la solució que ha posat el consistori ha estat la de col·locar bancs individuals per parells al carrer Blai, un total de 10 cadires repartides per tot el carrer. L’Emilio té el cap claríssim. Sobre la polèmica de les terrasses a Blai diu que li agrada que hi hagi gent al barri, el bullici. Pensa que els diners s’han de moure i que els negocis han de pujar.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .