Article

El teatre La Vilella vol fer barri

novembre 19, 2017

Anna Pruna / Ofereix preus especials als veïns

Cartell de ‘My low cost revolution’

Cartell de ‘My low cost revolution’

En la seva cinquena temporada, el teatre La Vilella s’ha proposat aconseguir que els veïns del Poble-sec vagin al teatre. És per això que han anunciat que posen a disposició de l’Associació de veïns i veïnes del Poble-sec entrades a un preu especial per a qualsevol dels espectacles que programen durant la temporada. Per aconseguir el descompte –les entrades tindran un preu de 7€ en comptes dels 14€ que val l’entrada general– només cal que els interessats contactin amb el teatre i diguin que formen part de l’associació.

 El dia 004

La Vilella és un teatre autogestionat i sobreviu sense rebre ajudes públiques, només gràcies al suport dels socis. Cada més celebren el dia 004 pels veïns que siguin socis de La Vilella, que podran comprar entrades a 5€, preu del que també gaudirà un acompanyant. El proper dia 004 serà el 24 de novembre amb l’obra My low cost revolution. D’altra banda, des del teatre han anunciat que –en la seva voluntat de fer barri– també estan disposats a acollir activitats del Poble-sec que requereixin un espai on realitzar trobades puntuals amb el veïnat.

 Si voleu fer-vos socis de La Vilella, obtenir informació sobre la seva programació o proposar alguna activitat, consulteu el seu web:  o  contacteu a través del seu correu electrònic info@lavilella.com.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .