Article

El vent genera desperfectes a la Satalia

desembre 10, 2015

@4tito4 / Els arbres de l’exterior del camp van impactar amb el mur de la Satalia provocant esquerdes i la seva inclinació.

El passat 21 i 22 de novembre a Catalunya va arribar un temporal de vent, acompanyat d’una baixada de les temperatures. L’Ajuntament de Barcelona, i amb especial atenció al Districte Sants-Montjuïc, va activar el pla bàsic d’emergència municipal. El Municipal de la Satalia va patir els efectes d’aquest episodi meteorològic, el mur del camp es va inclinar i en alguns trams van aparèixer esquerdes. Els Bombers de Barcelona, per seguretat, van decidir suspendre l’activitat esportiva durant tot aquell cap de setmana, a més de recomanar el tancament de l’equipament. La zona es va acordonar i es van començar amb els treballs de reparació, que s’allargaran uns dies per reconstruir els murs.

El motiu d’aquest incident s’explica pels arbres que hi ha a l’exterior de la instal·lació esportiva, al carrer Margarit. La seva alçada, acompanyat de les fortes ratxes de vent, van impactar amb les xarxes muntades que hi ha per sobre del mur. Les sacsejades continues van provocar que la construcció s’inclinés i apareguessin les esquerdes. “Ja vam advertir que no era una bona idea posar aquestes xarxes per sobre del mur”, afirma el president del CE APA Poble Sec, Joan Munt, i afegeix, “tampoc pensava que passaria una cosa així”. Des de l’APA demanen que s’arregli i amb les garanties que no es torni a repetir. Malgrat tot, la rutina ja ha tornat i els entrenaments i partits de competició s’han pogut disputar, mentre en paral·lel es fan aquestes actuacions de millora.

Messi a la Satalia
Una setmana després d’aquest episodi viscut, sortosament sense incidents, la Satalia va tornar a ser protagonista. L’equipament del barri va rebre una visita ben especial. El davanter del FC Barcelona, Leo Messi, va estar rodant un anunci per a una televisió xinesa. Tot i la discreció de l’acte i el dispositiu de seguretat que va comportar, l’estància del crack argentí al Poble-sec va generar expectació i molts aficionats, veïns i els mateixos jugadors de l’APA es van aplegar als voltants per veure a Messi. El blaugrana va disposar del camp de futbol 11 pel rodatge de l’espot que durant una estona va alterar la normalitat no només a la Satalia, també al Poble-sec.

img_0389

El davanter del Barça, Leo Messi, a les instal·lacions de la Satalia / CE APA Poble Sec

 

 Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .