Article

Elena Montagut i l’escriptura sexy

juny 20, 2016

@terrorllavore /Ja tenim l’estiu aquí: sol, platja, piscina, excursions a la muntanya… i, també, un bon moment per llegir llibres. Normalment, quan som de vacances, tots ens emportem algun llibre per gaudir d’una bona lectura i el format triat sol ser de butxaca, per poder-lo portar a tot arreu. És per això que la columna d’aquest mes va dedicada a una de les novetats en format butxaca que podrem gaudir aquest estiu que ja tenim just a la cantonada, la Trilogía del placer de l’escriptora valenciana, Elena Montagud.
Portada del llibre Trazos de placer

Portada del llibre Trazos de placer

L’Elena Montagud (València, 1986) és, malgrat la seva joventut, una escriptora de llarg recorregut ja: ha publicat relats en diverses antologies, fins que al 2013 va donar el salt a la publicació en solitari amb el recull Donna angelica vs. Donna diavola (Tombooktu). A partir d’aquest moment, la carrera literària d’aquesta jove filòloga va centrar-se a explotar la vessant sexy de la seva inesgotable i brillant imaginació, i així van arribar dues trilogies plenes de sensualitat: Tiéntame (Tombooktu) i la Trilogía del Placer (Grijalbo).

Aquest proper mes de juliol, l’editorial Grijalbo reeditarà la Trilogía del placer (Trazos de placer, Palabras de placer i Secretos de placer, Grijalbo), una de les millors opcions per passar un estiu ben tòrrid i inoblidable, en format de butxaca. El punt de partida d’aquesta història és l’abandonament que pateix la Melissa poc abans del seu casament. Un cop ben dur que la llançarà a una voluptuosa aventura on el plaer pot ser el mitjà per arribar a l’anhelada riba de l’amor i on les passions són tan realistes, eròtiques i intenses com les que ens pot reportar el més dolç dels amors d’estiu. Una història d’amor amb la que tornaràs a somiar, a desitjar i a sentir. Abandona’t al plaer i deixa’t seduir per la sensualitat d’aquesta trilogia.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .