Article

Els alevins i els veterans salven la difícil temporada de la UE Poble-sec

juny 17, 2013

Els dos equips alevins guanyen amb claredat els seus respectius campionats i obtenen l’ascens a Segona Divisió. De la seva banda, la secció dels veterans, tot i quedar-se a les portes del títol,  també aconsegueixen el passaport a Segona.

Alevins i veterans, la part dolça de la temporada del 'Sec' / Imatges cedides pel club

Alevins i veterans, la part dolça de la temporada del ‘Sec’ / Imatges cedides pel club

@molina_jordi / Tot feia indicar que la desaparició del primer equip de la UE Poble-sec marcaria la temporada 2012-2013 pels sequistes. Després dels triomfs dels dos alevins i de la secció de veterans, però, el balanç global de la temporada millora de manera notable, tot i el descens a Segona dels Juvenils, d’on havíen pujat la passada temporada. Ara, el club, que el diumenge 16 de juny va celebrar la seva Diada, mira el futur amb la convicció de que el futbol base ha de ser el pal de paller de l’entitat. A l’horitzó, dos principals objectius: eixugar definitivament la totalitat del deute que va deixar la presidència de Pedro Venero i recuperar el primer equip. “El soci del Sec està acostumat a anar diumenge a la Satalia, l’afició es mereix recuperar un primer equip de referència”, expliquen fonts de l’entitat, que a principis d’any complia 85 anys d’història. Haurà de ser a Quarta Divisió, una categoria per sota de la que jugava quan va haver de retirar-se el mes de gener, víctima de la delicada situació econòmica.

 

Els alevins, “brutals”
Pocs s’imaginaven que els dos equips alevins del club acabarien campions. Menys encara amb la contundència amb què ho han fet. El responsable del Futbol Base del club, Juli Rubio, qualifica la temporada de “brutal”. Els dos conjunts s’han proclamat campions dels seus respectius grups de Quarta Divisió i l’any vinent tots dos jugaran a Segona, degut a una reestructuració de les categories. La superioritat, a més, ha estat màxima. Si l’aleví A ho ha guanyat tot menys dues ensopegades —78 punts, 260 gols—el B ha guanyat tots els partits menys una derrota i un empat —85 punts, 331 gols—.
L’altra nota positiva de l’entitat l’han donat els veterans. L’equip aconsegueix l’ascens a Segona Divisió en quedar en segona posició després d’haver estat lluitant pel campionat fins la darrera jornada.  Els de la Satalia han guanyat 24 dels 34 partits —78 punts, 102 gols— i s’han quedat a només un punt dels campions, el Sant Sadurní Atlètic.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .