Article

Josep Guzmán, reelegit president de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec

abril 8, 2015

La Coordinadora d’Entitats segella la renovació de Josep Guzmán per dos anys més com a màxim responsable de l’entitat

@zona_sec / El president de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, Josep Guzmán, ha estat reelegit en el càrrec i estarà al capdavant de la federació dos anys més, tal i com va decidir l’Assemblea General Ordinària. “M’he compromès en temps de crisi a no créixer, però si a mantenir el que teníem”, explica en al·lusió al servei social que presta la federació i, també, al manteniment del personal —un equip tècnic de 14 persones, i més de 80 voluntaris, entre els quals s’inclou la Junta Directiva—.

Josep Guzmán, president de la Coordinadora d'Entitats

Josep Guzmán, president de la Coordinadora d’Entitats

En la cita anual de la Coordinadora amb els seus socis es va presentar un extensa memòria amb les actuacions de l’any 2014, on el reelegit president va destacar, amb especial èmfasi, l’ampliació de l’Espai Infància en col·laboració amb Sant Pere Claver, que passarà de 40 a 80 places. De cara el futur, Guzmán espera “fer un pas endavant”, després que en els seus primers tres anys com a màxim responsable de l’entitat s’hagi consolidat “la marca Coordinadora”.

Avui la Coordinadora manté té 110 entitats i n’incorpora de noves. En canvi, han signat la seva baixa dues peces clau en els darrers anys de la federació: l’exsecretària Anna Carceller, i l’expresident Amadeu Quintana, dues persones a qui Guzmán ha volgut enviar un missatge d’agraïment. En el capítol d’altes, dues incorporacions de tall sobiranista: Lídia Rodríguez, de Poble-sec per la Independència, serà la nova secretària; i Toni Reig, d’Òmnium Cultural de Sants-Montjuïc, entra com a vocal.

Reconeixements recents com el Premi Sants-Montjuïc a Javier Velasco o el Premi SENDA al programa Baixem al Carrer acrediten la bona salut de la Coordinadora.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .