Article

La Base, Ateneu Cooperatiu del Poble-sec

març 19, 2013

En una època en que la depressió i l’individualisme són la nostra previsió de futur, quan se’ns imposa que competim entre nosaltres, mentre la desigualtat i la pobresa creixen més que mai per seguir garantint l’acumulació, ens adonem més que mai que no volem aquest futur, que volem cooperar i construir col·lectivament el nostre futur, ens adonem que cal organitzar-nos per revertir la situació.

Volem avançar cap un barri autogestionat on siguem el veïnat qui decidim directament sobre els nostres asumptes. Per començar, volem crear i reforçar els llaços entre nosaltres, volem potenciar comunitat al barri. Alhora trobem imprescindible dotar-nos d’un espai físic al barri des del que poder trobar-nos, organitzar-nos i dotar-nos d’una infraestructura econòmica (eines, espais, cooperatives, …) que siguin de propietat i gestió col·lectiva (de tots els socis) però amb mires a esdevenir comunitàries (de tot el barri). Finalment també volem un projecte des del qual construir una posició política, prendre partit i estar presents als conflictes del barri i de la ciutat.

Des de fa pràcticament un any, persones amb diferents bagatges i procedències estem treballant en La Base, Ateneu Cooperatiu del Poble Sec, un projecte col·lectiu que ens permeti assolir aquests objectius. Construir una base des la que trobar-nos i assajar i construir altres formes.

La Base encara no té local, estem fent una cerca exhaustiva pel barri. Si tens o saps d’algun local gran al Poble-sec que puguis cedir, donar o llogar a un preu inferior a mercat contacta’ns.

Actualment estem buscant socis i sòcies i acabant d’ultimar els detalls per poder fundar La Base el proper dissabte 6 d’Abril. Per sumar-te al projecte o si vols fer-nos arribar algun dubte o comentari consulta el web www.labase.info i/o escriu-nos a ateneu@labase.info. T’esperem!Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .