Article

La Llete rep el Premi Fundació Barcelona Comerç

desembre 25, 2017

Ernest Millet /  Un concepte de negoci integral

El passat 29 de novembre la Llete (Salvà, 42-44) va rebre el Premi de la Fundació Barcelona Comerç com a projecte innovador en el món del comerç. El premi va ser atorgat a la Llete per la seva clara visió d’orientació al client i la seva tasca de divulgació dels veïns.

I també, segons el redactat del premi, pel seu concepte de negoci integral, unint  un espai de venda d’alimentació ecològica i un lloc d’activitats i teràpies per a petits i grans amb una gran vessant pedagógica i convertint-se en un facilitador de coneixements sobre alimentació saludable i serveis de benestar a les persones.

El president de Fundació BCN Comerç, amb els premiats Fernando Etayo i Júlia Le Senne

El president de Fundació BCN Comerç, amb els premiats Fernando Etayo i Júlia Le Senne

Els propietaris de la Llete, Fernando Etayo i Júlia Le Senne van rebre aquest premi amb molta sorpresa, ja que desconexien que l’Associació de Comerciants del Poble-sec hagués presentat la candidatura del seu establiment a aquest premi.

“A Barcelona existeixen molts comerços que ofereixen una alternativa ecològica, de proximitat, a la devastadora alimentació convencional”, diu la Júlia

Al barri han nascut en els últims anys botigues especialitzades en el sector alimentari ecològic i de proximitat. Al carrer Salvà ja n’hi ha dos. Però la història i el present de la Llete és diferent. El nom ha canviat de Lleteria a Llete, com també el concepte de negoci. D’espai de criança respectuosa i sostenible ha evolucionat a botiga d’alimentació ecològica i teràpies naturals. Un lloc on en un futur la gent entri per la porta de la Llete i pugui debatre de benestar o xerrar de qualsevol tema.

 Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .