Article

La Marató mou els poblesequins en diversos actes solidaris

desembre 16, 2013

Prop de 3.500 euros recaptats al Poble-sec en múltiples iniciatives en benefici de La Marató

Aquest cap de setmana s’ha tornat a viure una jornada de solidaritat amb La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties neurodegeneratives. Els Amics de la Plaça de Santa Madrona i la Parròquia de Lurdes van fer diversos actes dissabte i diumenge per recaptar fons per La Marató. En total: 3.245eur, una xifra que supera la recaptació de l’any passat i que mostra la bona salut de la solidaritat al Poble-sec.

Els Tabalers del Poble-sec en la seva actuació a la Plaça Santa Madrona

Els Tabalers del Poble-sec en la seva actuació a la Plaça Santa Madrona

Diverses entitats va participar en aquests aquestes: corals, grups de dansa, gospel, castellers, tabalers i  gegants; i molts els veïns i veïnes que es van apropar a la plaça de Santa Madrona. Alllà,  van gaudir també de la botifarrada popular  i van adquirir números per la rifa en benefici de La Marató.

Els números guanyadors de la rifa són:

  • Número 394 – Panera
  • Número 084 – 1 Sopar a la Cañota, per a dues persones
  • Números 105 i 496 – Invitacions per El Molino

(Els guanyadors poden accedir als premis trucant al 650500759 o contactant a lurdespoblesec@gmail.com)

Per la seva part, l’Associació de Comerciants del Poble-sec i Paral·lel va realitzar diumenge la 3ª Mostra de Comerciants, Artesans i Artistes a la de les Plaça Navas. Una jornada que des de l’associació valoren molt positivament i en la que hi va haver una bona participació durant tot el dia. Els beneficis, que van sumar fins a 350 euros, es destinaran a la mateixa causa.

Un altre de les cites estava al Palau de la Música Catalana, on Pablo Pérsico, músic i pedagog argentí, artifex de l’Orquesta Infantil i Juvenil del Poble-sec, va dirigir el concert familiar “Cantem el Messies” que cada any impulsa l’Obra Social ‘La Caixa’.

Marta Tello

Més imatgesCopyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .