Article

La Mostra d’Entitats celebra un quart de segle a la nova avinguda

juny 10, 2015

Una seixantena d’entitats van participar d’una jornada del tot festiva i que va estar acompanyada de la 8a Mostra de Comerç, Benestar i Salut.

@4tito4 / El bon temps i fins i tot les altes temperatures van convidar a que la gent fos un continu d’afluència a la 25a Mostra d’Entitats del Poble-sec i la 8a Mostra de Comerç, Benestar i Salut el passat 6 de juny. De fet, així ho ha indicat el president de la Coordinadora d’Entitats, Josep Guzmán, “no va haver-hi aglomeracions, però no va parar de passejar gent. Estem molt contents”, a més, ha assegurat que la renovada ubicació, es va ocupar el carril del cantó Poble-sec de l’avinguda Paral·lel (entre Radas i Salvà), “donava una visió de més amplitud i estàvem més protegits, perquè teníem el carril bici que feia de separador amb els cotxes, que les altres vegades passaven pel costat i podia resultar perillós”.

IMG_0412

Una de les múltiples activitats amb els més petits com a protagonistes / AHV

En total 60 entitats van prendre-hi part i un programa farcit d’activitats que es van allargar quasi fins al vespre, actes com ara els espectacles de dansa de Bollywood, el ball de bastons, country i folklore d’altres països o els de caire cultural com el passi del documental de Serrat de la BiblioMusiCineTeca, l’actuació dels castellers a banda de tallers, exposicions, exhibicions i el lliurament del premi al millor cartell de la Festa Major, entre d’altres. Per tot plegat, Guzmán ha destacat que la Mostra “s’ha enfortit” en referència al fet que després de cinc anys d’estar integrat al FEM Paral·lel no pogués tenir el mateix èxit.

FEM Paral·lel tornarà
En aquest sentit, Guzmán ha manifestat el ple suport de la presidenta de la Fundació El Molino (FEM) a tirar endavant la iniciativa de la Coordinadora i l’Associació de Comerciants. Tot i així, Vázquez ha afirmat que està estudiant “per a que torni el més aviat possible”, fets com l’ERO i la crisi econòmica han estat algunes traves per organitzar l’esdeveniment enguany. “Vull que sigui una festa dels tres barris: Poble-sec, Raval i Sant Antoni”, ha subratllat i en aquesta línia, la presidenta de l’emblemàtic teatre ha avançat que està barallant recuperar “la rua de Carnaval”.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .