Article

La pista de les Tres Xemeneies aprova l’examen dels usuaris

maig 23, 2016

@4Tito4 El CBSAPS i l’AF Poble-sec destaquen la cobertura de la instal·lació, tot i que el club de futbol segueix reclamant un poliesportiu al barri.

El 29 de març de 2015 s’inaugurava la pista poliesportiva de les Tres Xemeneies. La principal actuació va ser la cobertura de la instal·lació amb un sostre, una llarga reclamació per part d’algunes entitats esportives i usuàries de l’equipament. A banda, es va ampliar la superfície fins als 900 metres quadrats que permet la pràctica de vàries modalitats esportives; es va canviar la il·luminació i la ventilació; es van renovar els vestuaris i es va crear una sala annexa de varis usos, que entre d’altres serveix per guardar material. Bàsicament, va ser una transformació i emprant materials nous. Tot plegat, va tenir un cost de 830.000 euros. Una xifra ben invertida, segons els inquilins actuals de la pista.

Captura de pantalla completa 23052016 92947

Treballadors a l’antiga pista abans de començar les obres / Aj. Barcelona

La cobertura de la pista
El director del CB Sant Antoni Poble-sec (CBSAPS), David Sánchez, considera bàsic haver col·locat un sostre. “Ja no s’han d’ajornar entrenaments ni partits”, expressa i recorda que “havia estat un mes sense entrenar” i és que la pluja no només obligava a cancel·lar l’activitat al moment, també els dies posteriors “potser era pel tipus de terra, que no absorbia bé l’aigua”. També aplaudeix “comptar amb una sala pel material a la mateixa pista i un lavabo”, a més “la transversalitat de les pistes permet tenir més equips”, assenyala. “El marcador nou és espectacular”, confessa Sánchez. Tot i així, com en tot, hi ha un però: “l’única pega és el vent que es filtra”, encara que diu que comparant-ho amb l’anterior situació no té res a veure.

Continua faltant espai
En la mateixa línea de satisfacció es mostra l’AF Poble Sec que també destaca que no s’han de cancel·lar ni matxs ni entrenaments. A més, afegeix que l’afició “gaudeix d’unes grades més còmodes i d’acord amb l’espai actual”. Qualifica la transformació de l’equipament “d’enriquidora”. Tanmateix, els acabats tenen “algunes deficiències” i precisa que hi ha problemes amb les calderes d’aigua calenta i les cistelles de bàsquet, que s’encallen. Malgrat les millores, l’entitat critica que “es queden petites per donar cabuda a tothom” i reclama un poliesportiu per donar-hi resposta.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .