Article

La Satalia obre el curs amb les esperades millores

setembre 29, 2015

@4tito4 / Els clubs aplaudeixen, en línees generals, les noves instal·lacions amb alguns matisos. La UE Poble Sec endega un projecte per tornar créixer.

La temporada 2015-2016 de futbol arrancarà amb una diferència respecte als anys anteriors al barri. El Municipal de la Satalia ja compta amb les millores tan reclamades pels seus inquilins. És a dir, s’ha millorat l’enllumenat, l’espai d’infermeria, els vestuaris i principalment s’ha posat gespa al camp de futbol 7, tal com va prometre l’antic regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, destinant 300.000 euros. Unes actuacions que han deixat una satisfacció generalitzada entre els clubs assidus, encara que “falten vàries coses. Hi ha acabats per polir”, ha assenyalat el president del CE APA Poble Sec, Joan Munt, i ha avançat que abans de que acabi el mes de setembre tenen programada una reunió amb el nou equip del districte, la primera des de la renovació a l’alcaldia de Barcelona. El president de l’AF Poble Sec, Clemente Moreno, també ha aplaudit les novetats, però ha criticat que hi ha material d’ús diari que no està en condicions òptimes com les gàbies per deixar les pilotes, amb la qual cosa poden “robar-les tal com ja ha passat” i la solució ha estat utilitzar el Centre Cívic el Sortidor per guardar-les com a mesura temporal. Moreno ha afirmat que cap al desembre la gestora del camp ho arreglarà.

DSC_0009

El camp de futbol 7 (al fons de la imatge) ja amb gespa, una de les millores / AHV

Reiniciant el ‘Sec’
La UE Poble Sec posa el comptador a zero. L’entitat esportiva, que aquest curs complirà 88 anys, engegarà una nova etapa amb l’aposta d’una escola de futbol, suprimint els equips de cadet i juvenil, perquè “els jugadors no tenien sortida un cop complien el cicle”, ha detallat el coordinador del futbol formatiu, Juli Rubio. “Ens neguem a tirar la tovallola”, ha etzibat Rubio.

El ‘Sec’ comença “des de la base amb una escola de futbol i a partir d’aquí, intentar créixer. Sense competir amb la resta de clubs, perquè tampoc estem en condicions de fer-ho”. Una decisió presa arrel del deute que arrossega el club i que, com ha apuntat, a dia d’avui és de 9.000 euros. Així, la idea és aplegar nens de 0 a 8 anys, que seran els futurs benjamins, pre-benjamins, infantils i cadet, entre d’altres. Per altra banda, en breu s’engegarà un itinerari per diferents escoles del barri i també de Sant Antoni per a que s’inclogui com activitat extraescolar.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .