Article

La solidaritat a flor de pell

desembre 18, 2015

En marxa la campaña Nadal SolidariNADAL SOLIDARI

@pruna_ana/ De l’1 de desembre al 5 de gener té lloc un any més la campanya Nadal solidari al Poble-sec. Organitzada per la Coordinadora d’Entitats, Bona Voluntat en Acció i amb l’ajuda de parròquies, centres cívics i escoles del barri, la campanya té l’objectiu d’aconseguir que les persones amb situacions més difícils puguin gaudir d’aquestes festes en la mesura que sigui possible.

L’any passat, gràcies a donacions anònimes i a l’esforç de més de 80 voluntaris, es van recaptar més de 800 quilos d’aliments i de productes d’higiene personal i 240 nens van poder gaudir d’un lot de joguines.

Des d’aquest moment ja poden participar en el recapte d’aliments, joguines noves, material escolar i productes d’higiene. El menjar anirà a parar a l’entitat Bona Voluntat en Acció, la qual també participa en la iniciativa Los Reyes Majos, que organitza la fundació MiAportación.

El punts de recapte del barri són: la Coordinadora d’Entitats, Bona Voluntat en Acció, el casal Concòrdia, El CC el Sortidor, la pista poliesportiva Les Tres Xemeneies i les Parròquies Mare de Déu de Lurdes, Sant Pere Claver, Sant Salvador d’Horta i Santa Madrona.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .