Article

L’APA tanca la primera volta molt amunt

febrer 3, 2016

El CE APA Poble Sec ha tancat aquest mes de gener la primera volta amb els millors de la competició.

@4tito4 / L’equip groguet s’ha situat segon del grup 11 de la Tercera Catalana, categoria a la que ha ascendit al principi d’aquesta temporada. No és d’estranyar que el president del club, Joan Munt, hagi qualificat de “molt bona” l’actuació dels de Dídac Vidal. Els seus pupils, juntament amb la UD Catalana, semblen ser els únics que segueixen l’estela de l’Esportiu Joventut Can Pi, líder destacat. Precisament contra aquests es van veure les cares en el primer matx de l’any i van caure per 1-2, van estar a prop de l’empat. La segona volta es presumeix trepidant.

copa-catalunya-2015-amater-1-0-espluguenc

Celebració d’arxiu d’un dels èxits de l’APA el curs passat / CE APA Poble Sec

D’altra banda, el club ha signat un manifest, amb un seguit de més entitats de Barcelona, per mostrar el seu desacord amb la normativa FIFA, que no permet als nens nascuts a l’estranger disputar partits per raons burocràtiques. Munt ha manifestat la repulsa per aquesta mesura i ha indicat que ells “afortunadament” han pogut solucionar els casos que han tingut.

Satisfacció a l’AF
L’AF Poble Sec també afronta amb molta il·lusió el 2016 (estrenen nova equipació de la firma Uhlsport), després que tanqués un 2015 marcat per l’ascens del conjunt femení a la Segona Divisió de futbol sala. Una categoria a la que encara no s’hi han adaptat del tot, per això han signat resultats irregulars. De totes maneres, els president, Juan Pedro Romero, ha assegurat que estan fent un gran paper. A nivell institucional, l’homologació per l’Institut Barcelona Esports l’exercici passat els va permetre augmentar el número de practicants una tònica que s’ha confirmat enguany i que ha de ser “progressiva any rere any”, ha dit Moreno.

DSC_0012

Els jugadors del AF Poble Sec a la Satalia / AF Poble Sec

Per últim, la UE Poble Sec continua assentant les bases per construir un nou club. “Per ara tenim 21 nens. Més del que m’esperava”, ha confessat el coordinador del futbol formatiu, Juli Rubio. Estan separats per dos grups: de 7 a 9 anys i de 9-11. “Potser l’any que ve podem competir”, ha apuntat Rubio. Però això passaria per reduir el deute, que hauria d’haver baixat dels 9.000 euros.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .