Article

L’Assemblea de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec revela nous projectes per enguany

abril 15, 2014

La Coordinadora treballa al 2014 per ampliar els serveis a la infància i reconèixer la figura del voluntari, a més de buscar noves formes de finançament per als programes socials amb la “Festa solidària”.

Assemblea anual de la coordinadora d`Entitats del Poble Sec

Assemblea Anual de la Coordinadora/ Ana Inés Falcone

@Marta_Tello/El 10 d’abril va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec. El president, Josep Guzmán, va fer repàs de l’activitat de 2013 amb pocs fets destacables, tret de la disminució de les subvencions públiques i l’augment dels patrocinadors privats que han permès el manteniment de l’activitat. Després va donar a conèixer els projectes i accions previstes pel 2014, entre les quals destaca la celebració dels 25 anys de l’entitat, la possible col·laboració amb Sant Pere Claver per ampliar els serveis als infants, la festa de la solidaritat per recaptar fons per a programes socials, l’homenatge a la figura del voluntari i un nou programa de pràctiques laborals adreçat als joves amb l’associació de comerciants.

Albareda centra l’interès dels socis

Durant el torn de paraules es va demanar per la cogestió del centre cultural Albareda, un tema que ha portat alguns conflictes el darrer any. El President de la Coordinadora va assegurar que no tenien més informació; mentre Jordi Romeu, President Honorífic, va recordar la importància que les entitats del barri cogestionin l’equipament per “recuperar la part social”. Alhora va assegurar que cal “reforçar la junta amb gent nova de diferent tipus d’associacionisme” amb una “visió més oberta”; i va recordar alguns perills que comportaria la gestió privada de l’equipament: manca de recursos per a les entitats i exclusió de segons quin tipus d’associacionisme.

Canvis en la junta i associats

A l’Assemblea es va ratificar la baixa de tres socis i l’entrada de set, quedant un total de 106 entitats adherides. D’altra banda, es va ratificar l’acord per demanar la incorporació a la Federació d’Entitats d’Atenció i d’Educació a la Infància i l’Adolescència. La direcció de la Junta s’ha mantingut pràcticament igual, amb dos vocals que són baixa i la incorporació de Lidia Rodrigo de Poble-sec per la Independència. El President va fer una nova crida a la gent jove per formar part de la junta directiva. De moment no hi ha candidats i fonts properes a la Coordinadora consideren que la crida ha de venir recolzada per propostes clares i concretes.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .