Article

Les escoles del barri cada vegada més presents a les xarxes socials

febrer 17, 2018

Oriol Adán / Comparteixen imatges i vídeos entre centres, alumnes, pares i professors

Ja sigui amb un perfil de Facebook o Twitter, penjant fotografies a Instagram o compartint material audiovisual a Youtube, les escoles del Poble-sec cada vegada són més presents a les diferents xarxes socials.

Una de les darreres iniciatives a través de les xarxes socials és el projecte El penjador: què t’emportes i què ens deixes? de l’Escola Anna Ravell. Es tracta d’una sèrie d’entrevistes a diferents membres de l’escola, ja siguin professors, als alumnes o a la resta de personal, que es comparteix a través del seu canal de Youtube, amb l’objectiu de conèixer la relació de l’entrevistat amb l’escola. 

Iniciativa a les xarxes ‘El Penjador’

Iniciativa a les xarxes ‘El Penjador’

Precisament l’Anna Ravell és, juntament amb l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer, una de les escoles que més fa servir el seu perfil d’Instagram. A través d’aquesta xarxa social, tots dos centres comparteixen imatges i vídeos de les diferents activitats que duen a terme els seus professors i alumnes.

D’entre les escoles del barri, la xarxa social més utilitzada és el Facebook, amb una finalitat més informativa, tot i que també s’hi pengen àlbums de fotografies d’excursions escolars i colònies. Com a xarxa social amb més usuaris arreu del món, el Facebook ha esdevingut una eina molt interessant que afavoreix la comunicació entre les famílies i els centres educatius.

Al cap i a la fi, les xarxes socials no són ni bones ni dolentes, sinó que tot depèn de com es puguin utilitzar. De fet, la seva repercussió dins l’àmbit de l’ensenyament ha arribat al punt de crear uns Premis Nacionals de Màrqueting Educatiu, on es guardonen aspectes com la millor pàgina web, la millor campanya de promoció d’un centre educatiu o l’escola amb una millor estratègia a les xarxes socials.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .