Article

Les insercions laborals Bona Voluntat en Acció segueixen a l’alça

abril 20, 2017

Bona Voluntat en Acció / 180 feines aconseguides durant el 2016

L’entitat sense afany de lucre continua treballant per a la inclusió social i l’apoderament del Quart Món al barri del Poble-sec. I ho fa amb una aposta per un servei integral que inclou, entre altres mesures, el cobriment de les necessitats bàsiques –alimentació i roba– i diferents formacions per aconseguir la inserció laboral dels seus usuaris. 

BVA 2 (2)

Imatge d’un dels tallers laborals per ajudar a trobar feina

Que els usuaris trobin feina és el pas més important per superar la situació de risc d’exclusió social. I és precisament en aquest àmbit on més creix Bona Voluntat en Acció. L’any 2016 va ser l’any rècord d’insercions de l’entitat amb un total de 180 feines aconseguides, gairebé una inserció cada dos dies. Les dades del primer trimestre del 2017 confirmen aquesta tendència a l’alça, i és que entre el gener i el març del present any, fins a 85 persones han trobat feina gràcies a Bona Voluntat en Acció. 

L’entitat del Poble-sec forma les persones usuàries amb entrevistes d’orientació laboral i sessions individuals, tallers actius de recerca de feina, ajuda en la confecció i actualització del currículum, així com un taller de competències per millorar les habilitats personals (entrevista de treball i trucada telefònica). Per aconseguir que el nombre més gran possible de persones usuàries accedeixin al mercat de treball, Bona Voluntat compta amb un servei d’intermediació laboral que realitza una recerca activa d’ofertes de feina d’empreses i particulars que necessiten personal, posant en contacte l’ofertant amb persones usuàries que compleixen el perfil desitjat.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .