Article

L’esport femení del barri triomfa a la XIV Festa de l’Esport

juliol 20, 2017

Oriol Adán / Bàsquet i futbol sala, protagonistes de l’èxit femení. El Sènior i el Sots-25 femenins del CBSAPS i el Femení A de l’AF Poble-sec van ser els clubs guardonats, a més de premiar la temporada invictes de l’ESCACS Comtal

El passat 12 de juny el Teatre de Sant Medir va acollir a més de 300 persones per celebrar la XIV Festa de l’Esport del Districte de Sant-Montjuïc, un esdeveniment anual organitzat per Sants 3 Ràdio i EL3.CAT que reconeix els èxits individuals i col·lectius als esportistes del districte.

En una gala on la Unió Esportiva Sants va tenir un paper destacat degut, en bona part, al fet d’assolir una fita històrica com la de disputar la promoció d’ascens a Tercera Divisió, cal destacar també el paper que van tenir el Club Bàsquet Sant Antoni Poble-sec i l’Associació Futbol Poble-sec, que van assolir bona part dels premis, tant individuals com col·lectius, de categoria femenina. El CBSAPS, de fet, va ser un dels clubs més mencionats durant la nit, ja que les seves jugadores van haver de pujar fins a 3 vegades a l’escenari per rebre diferents premis. El primer reconeixement va ser per al seu Sènior Femení A, que després d’una gran temporada van acabar segones a la lliga amb un balanç de 20 victòries i 4 derrotes. Els bons resultats aconseguits van fer que aquest equip fos escollit com el Més Ambiciós de l’any. 

I és que el primer equip femení del club té el relleu assegurat, ja que precisament el Sots-25 Femení també va rebre un reconeixement per la seva gran temporada. Les noies van quedar campiones de lliga després d’acabar la 2ª fase del campionat amb només una única derrota.

Una optimista Laia Navas va parlar en nom de tot l’equip assegurant que “esperem tornar a ser aquí l’any que ve, ja que voldrà dir que les coses han anat bé”. Si el Sènior A va ser reconegut com l’equip més ambiciós, queda clar que el sots-25 no se li queda enrere. Navas va concloure el seu discurs amb un contundent i ovacionat “visca l’esport femení!”.

Alba Gràcia (2)

Alba Gràcia (CBSAPS) / El3.cat

Alba Gràcia, màxima anotadora

El darrer reconeixement cap al CBSAPS va recaure, de nou, en el Sènior Femení A. Concretament en una de les seves jugadores, l’Alba Gràcia, que va rebre el premi a la màxima anotadora de la temporada. En el seu discurs d’agraïment, Gràcia va destacar la importància de tot l’equip en aquest reconeixement individual. “El bàsquet és un esport col·lectiu. Hauré estat la màxima anotadora, però sense el meu equip això hagués estat impossible.”

Anna Passaret (2)

Anna Passaret (AF Poble-sec)/ El3.cat

Deixant el bàsquet, l’altre equip femení guardonat va ser el 1r Equip de l’AF Poble-sec. El club acaba de bufar les espelmes del seu 10è aniversari, i l’equip ho ha celebrat amb una gran temporada on han assolit l’ascens a la 1ª divisió de Futbol Sala. I aquest ascens s’ha aconseguit, en bona part, gràcies als gols de la Rocío Arbona i l’Anna Passaret que, amb 19 gols cadascuna, van compartir el premi a màximes golejadores del futbol sala femení. Passaret va parlar en nom de totes dues assegurant que “aquest mèrit no és només personal, sinó que és de tot l’equip, tant l’A com el B, dels nostres entrenadors Sara i Àlex i, sobretot, d’en Clemente, el delegat d’equip”.

 Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .