Article

L’himne de l’APA finalista al ‘Tot gira’ de Catalunya Ràdio

febrer 17, 2018

Oriol Adán / Ha estat un dels escollits del mes de gener, acompanyat a la fase final pels de l’UE Canovelles, el del Camprodon i el del Sant Andreu de la Barca

Des de fa 3 anys, el programa Tot gira de Catalunya RàdiAPA-Poble-Sec-logoo organitza un concurs anual per escollir el millor himne dels equips del futbol territorial català. Dins la secció El melic del futbol, Jordi Mèlich presenta cada mes una sèrie d’himnes, a partir de la qual els oients del programa poden votar un guanyador que optarà a millor himne de 2018. L’himne de l’APA Poble-sec ha estat un dels quatre candidats a millor himne de gener, juntament amb el de la Unió Esportiva Canovelles, el del CF Sant Andreu de la Barca Agrupació del Baix Llobregat i la UE Camprodon. Amb música i lletra de Toni Crespo, l’himne es va estrenar el 2014 amb motiu dels 25 anys d’història del club i és un clam a l’entrega dels jugadors i de la grada, a més de recordar els fundadors del club el 1989. Com diu l’himne: “Veure com es construeix una història, escrita per la nostra gent”.

Malauradament, però, l’himne de l’APA ha quedat en segona posició de la votació a la pàgina web del Tot gira, rebent prop del 41% dels vots. El guanyador del mes de gener finalment ha estat l’himne del Sant Andreu de la Barca, amb poc més del 46% dels vots totals.

 Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .