Article

Nous tallers de teràpies alternatives EquilibradaMent

març 17, 2015

Pla Comunitari Poble-sec / L’EquilibradaMent és un projecte del Pla Comunitari del Poble-sec que va néixer ara fa dos anys amb l’objectiu principal d’oferir als veïns i veïnes del barri del Poble-sec la possibilitat de conèixer diferents maneres de tenir cura de la seva salut física i emocional.

Aquest projecte comunitari vol donar a conèixer noves teràpies alternatives o tècniques com la relaxació, el ioga, la dansa o l’expressió corporal, entre d’altres. En aquests tallers es donen eines molt diverses per tal que les persones s’impliquin en la cura de la seva salut amb una visió global, que fa especial èmfasi en la part psicoemocional.

L'objectiu és donar eines per aprendre col·lectivament a tenir cura de la nostra salut psíquica i emocional

L’objectiu és donar eines per aprendre col·lectivament a tenir cura de la nostra salut psíquica i emocional

Des d’un inici, la filosofia del projecte ha estat l’intercanvi de coneixements, fomentant que els veïns i veïnes es relacionin i posin en valor les seves capacitats. Tothom pot oferir un taller a la xarxa, o sinó, es pot oferir com a voluntari en algun dels espais de participació del barri o del Pla Comunitari.

Els tallers no tenen cost econòmic, però al participar als tallers s’assumeix el compromís d’oferir un intercanvi. Tothom té algun coneixement que pot oferir, només cal prendre consciència.

 Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .