Article

Nova norma per oxigenar l’eix Blai-Blesa

novembre 28, 2014

La mesura busca reduir la saturació en determinades zones per tendir cap a la homogeneïtzació del controvertit carrer Blai

@zona_sec / L’1 de gener de 2015 entrarà en vigor la normativa específica de terrasses per al carrer Blai —i Blesa—, que configuren una de les 30 zones singulars de Barcelona i que, per tant, obeeixen a una regulació pròpia.

blai_pag3_web L’objectiu de la norma, que és fruit de més de dos anys de negociació entre comerciants, veïns i administració, és “reduir la saturació en determinades zones per tendir cap a la homogeneïtzació de l’eix Blesa-Blai”, explica Manel Tort, president de l’Associació de de Comerciants de Poble-sec, que valora positivament la normativa. A la pràctica, alguns bars perdran espai de terrassa –el topall estarà en quatre taules— però, en canvi, aquells locals que havien demanat la llicència abans del 2014 en podran tenir, si reuneixen els requisits.

Està previst, a més, que l’horari de tancament dels vetlladors s’avanci una hora els divendres i dissabtes, és a dir, de la 1h. es passarà a les 12h. A banda, la suspensió de llicències de locals decretada recentment a Blai expira el 26 de setembre de 2015, quan caldrà tenir el Pla d’Usos definit per evitar una nova onada de petició de llicències.

Articles relacionats
Un Pla d’Usos vital pel futur Poble-sec

 Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .