Article

Rècord de participació al IV Campus de Nadal de l’APA

desembre 25, 2017

Oriol Adán / 7 dies de futbol amb nens a La Satalia

Del 27 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener, el CE APA Poble-sec organitza la quarta edició del seu Campus de Nadal, i aquest any comptarà amb més participants que mai gràcAPA-Poble-Sec-logoies, en bona part, a una oferta de 20 euros de descompte en la inscripció que van llançar amb motiu del Black Friday. Segons explica el coordinador del club, Gerard Trives, el Campus de Nadal acostuma a tenir menys participació que l’edició d’Estiu, rondant la trentena de participants, però aquest any es superaran totes les expectatives. “Amb l’oferta del Black Friday, però, ja hem arribat als 20-30 participants, i ara esperem que s’apuntin entre 15 i 20 nens més”, assegura Trives.

A diferència del Campus d’Estiu, que és més llarg i permet fer més activitats, el de Nadal se centra exclusivament en el futbol. S’hi faran entrenaments per treballar individualment els fonaments tècnics de cada jugador, i a continuació s’organitzaran partits de futbol-tennis i una lligueta de futbol que conclourà l’últim dia del Campus, quan jugaran les semifinals i la final.

La tarifa d’inscripció és de 80 euros pels 7 dies des de les nou del matí fins a les dues del migdia, però s’ofereix la possibilitat d’apuntar-se únicament a alguns dies, per adaptar-se a les necessitats de l’usuari.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .