Article

Sec a Sac, música jove al Parc de les 3 Xemeneies

juliol 18, 2014

El darrer cap de setmana de Festa Major torna el Sec a Sac per posar ritme a la nit poblesequina. Un concert de música jove organitzat pels Castellers de Poble-sec que portarà sis bandes al Parc de les 3 Xemeneies, enguany, fins a les 3 de la matinada.

@Marta_Tello/ Música de festa, d’estiu i sobretot per ballar, en un Festival obert i gratuït. Divendres 25, el grup barceloní ‘Bossonaya’ obrirà el cartell a les 22h amb versions dels 60, 70 i 80, combinades amb música actual; tot seguit ‘Muyayo RIF’ portarà ritmes punk, ska i reggae; i per acabar, rock tropical amb el grup de Calafell, ‘Búhos’. El dissabte 26 no baixa la intensitat i després de la cercavila de grallers i tabalers, la banda lleidatana ‘Möndo Loco’ continuarà la festa amb el seu estil de gipsy music; tot seguit, ‘Itaca Band’ amb una rítmica barreja d’estils reggae, ska, salsa i punk amb tocs de swings; i per acabar, la banda valenciana ‘Gossa Sorda’, amb un estil que també combina folk i rock i que aprofitarà el Sec a Sac per presentar a Barcelona el seu nou disc “La Polseguera”.

La Festa Major dels joves

Sec a Sac va néixer l’any 2006 amb l’objectiu d’oferir música per a la gent jove durant la Festa Major. El grup de castellers va prendre les regnes de la iniciativa i des d’aleshores organitza aquesta sèrie de concerts, que també els serveix per recaptar fons, no tan sols per finançar la festa, sinó també per pagar el lloguer del seu local. Per fer-ho durant els concerts ofereixen begudes i entrepans a preus populars. Pel Sec a Sac han passat grups tan coneguts com Obrint Pas, Txarango o Strombers. Amb una capacitat per a 4.500 persones i esperant l’èxit habitual, els Castellers reivindiquen un espai més gran per a properes edicions.

cartell_Secasac_2014_peqCopyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .