Article

Joan Manuel Serrat guanya el Premi Poble-sec

desembre 15, 2016

@pruna_ana / En la celebració del 27è aniversari de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, el Sortidor estava a rebentar. Gairebé 130 persones, representants de 36 entitats del barri, no van voler perdre’s la cita, que enguany comptava amb un convidat d’honor: el cantant poblesequí Joan Manuel Serrat.
El president de la Coordinadora, Josep Guzmán, va parlar en el seu discurs sobre l’important paper de les entitats que agrupen i la regidora del Districte de Sants- Montjuïc, Laura Pérez, va remarcar l’aposta de la Coordinadora “sempre pensant en el futur d’un barri que s’ha anat adaptant a moltíssimes realitats i molt canviants”.

serrat-1
Joan Manel Serrat entre la regidora i el president de la Coordinadora / El3.cat

Però el moment emotiu de la nit el va protagonitzar, com no podia ser d’altra manera, el noi del Poble-sec, que va ser el guanyador de la setena edició dels premis del Poble-sec. Serrat va dir que aquest premi l’emocionava especialment i va mostrar-se agraït: “No hi ha res millor a la vida que la teva gent t’estimi”, va dir i també va enorgullir-se de ser del Poble-sec: “Aquest barri és el meu barri. Només hi ha un barri en la vida i és aquell on un neix i creix, on un aprèn les coses fonamentals de la vida entre la família, els mestres i els carrers”, va afegir el cantant.
Enhorabona!Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .