Article

Torna el Trocasec, el mercat d’intercanvi en què tot val menys els diners

febrer 18, 2014

La quinzena edició del mercat se celebrarà diumenge 23 de febrer a la plaça Navas entre les 10h. i les 17h

L’últim diumenge d’aquest mes podrem gaudir del proper XV Mercat d’Intercanvi (sense diners) Trocasec. Un espai de trobada de veïns i veïnes del barri que s’animen compartir coses que tenen en desús, però que encara poden ser d’utilitat. El mercat servirà, a més, per satisfer algunes de les nostres necessitats des de la col·laboració veïnal; disposar d’un espai propi per intercanviar coses i coneixements vinculats a la infància, com és el cas del MiniTroc, dinamitzat pel grup de criança compartida Babalia; o gaudir d’una paella popular i d’altres activitats. Una de les novetats serà un espai propi per anotar propostes d’intercanvis de serveis i coneixements que podem oferir i rebre.

Cartell del mercat

Cartell promocional del mercat

També s’organitzarà un taller de Repensar Poble-sec, on es donarà a conèixer tot un treball que s’està fent des d’aquest col·lectiu per fer un mapa del barri que visibilitza la problemàtica del procés del Pla del Paral·lel. Com pots participar? Si vols intercanviar moltes coses i arribes puntual, entre totes i tots muntarem les taules per compartir-les. O pots vindre amb la teva taula plegable o amb un carretó portar les teves coses i intentar intercanviar-les amb les diferents propostes que es mostraran a les diferents taules. Recorda que en aquest Mercat tot val menys els diners. És una opció molt bona per compartir les nostres necessitats i el que podem aportar des de els valors de la solidaritat i el suport mutu veïnal.

A més d’aquests Mercats d’Intercanvi, la Xarxa d’Intercanvis Trocasec ens reunim els primers dimecres de cada mes a les 18.30h a La Base, l’Ateneu Cooperatiu del Poble-sec, per anar enfortint aquest espai comunitari partint de les propostes que tinguem. Per exemple, en aquests moments a iniciativa d’uns veïns i veïnes del barri estem organitzant un espai d’intercanvis d’idiomes a La Base.

Trocasec
http://trocasec.wordpress.com/
trocasec@gmail.comCopyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .