Article

Tornar a vibrar amb el primer equip del ‘Sec’

abril 16, 2014

El club envia un S.O.S a simpatitzants i veïns per tal de recuperar l’equip amateur que va perdre la temporada passada

@molina_jordi / La Unió Esportiva Poble-sec es va fundar el 3 de gener de 1928. La situació actual que viu el ‘Sec’, un dels històrics de la capital catalana, no fa honor als seus 86 anys de vida. La mala salut econòmica del club va motivar que, a mitjan de la temporada passada, hagués de retirar el seu primer equip de la 3a Divisió Catalana. Una decisió que la directiva de l’entitat, amb Josep Garcia al capdavant –relleu del gairebé vitalici Pedro Venero— encara no ha paït.

La UE Poble-sec vol donar continuïtat al seu futbol base amb un primer equip

El ‘Sec’ vol donar continuïtat al seu futbol base amb un primer equip

Per tal de redreçar la situació, el club –que encara acumula part del deute— ha endegat una campanya que té per objectiu aconseguir recursos que facilitin el retorn d’un amateur que començaria des de zero, a la Quarta Divisió Catalana, la propera temporada 2014-2015. “Per respecte als socis, als 86 anys d’història i també perquè els jugadors que acaben la seva etapa formativa puguin continuar defensant amb orgull els nostres colors, considerem que és la nostra obligació intentar-ho”, explica Joan Segura, vice-president de l’equip.

Segons els càlculs de l’entitat, una temporada a la categoria més baixa té un cost aproximat d’uns 10.000 euros. El repte de la campanya és aconseguir una part d’aquest import i, per fer-ho possible, s’ha dissenyat un sorteig que tindrà com a premi simbòlic una tauleta Samsung Galaxy Tab3 de 7 polzades. “Per cada 5 euros es tindrà una participació del sorteig”, concreta Segura, que demana un esforç a tots aquells veïns que simpatitzin amb el ‘Sec’, que enguany s’ha hagut de conformar, només, amb els partits del futbol base. El sorteig s’efectuarà el dia 30 de maig i es preveu que a finals de temporada se sàpiga si finalment el club està en condicions de tornar a tenir primer equip de cara el pròxim curs.

En aquest enllaç http://www.uepoblesec.cat/promo es poden consultar les diferents possibilitats per ajudar la UE Poble-sec.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .