Article

Tornen els cicles de l’Albareda

febrer 18, 2018

Centre Cultural Albareda / La música és la protagonista

Amazones és un cicle de concerts vinculat al Dia de la Dona Treballadora, amb projectes protagonitzats i liderats per dones. Tindrà com a convidades la compositora i contrabaixista catalana Giulia Valle divendres 2 de març; una formació d’improvisadores coordinades per Mireia Tejero dins el Festival BCN Impro Fest divendres 9 de març; la cantant i compositora de Zimbabwe Anita Zengeza presentant el seu darrer disc Natural Journey divendres 16 de març; i la jove cantant i compositora Raquel Lúa acompanyada de la guitarrista Amaia Miranda divendres 23 de març.

albareda

Suzanne Ciani, pionera de la música electrònica

El cicle de xerrades i musicsessions Musicalment parlant ens fa escoltar i pensar la música, i el 7 de març serà amb Pioneres i Cantants: Dones que fan música a l’Àfrica i a l’Amèrica Llatina, on descobrirem i ens endinsarem en el treball de dones com Miriam Makeba i moltes altres. Serà a càrrec de Sarah Ardite, selectora musical i col·laboradora a diversos mitjans de comunicació.

El món de Suzanne Ciani 

En col·laboració amb el Festival In-Èdit, Barcelona Districte Cultural proposa un Cicle de Cinema Documental enfocat al món de la música i dels seus protagonistes. Dijous 22 de març la projecció A Life in Waves presentarà el màgic i càndid món de Suzanne Ciani, pionera de la música electrònica i dels efectes musicals per a publicitat.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .