Article

Treball col·lectiu entre joves i entitats del barri

octubre 22, 2017

Anna Pruna / Comença la segona edició del Projecte Comunitari d’Ocupabilitat a través de la comunicació digital

Són 10 joves residents al barri i al districte d’entre 16 i 25 anys i que procedeixen de diversos orígens. Alguns es troben un una situació administrativa regular i d’altres no; alguns no estan escolaritzats i d’altres estan en procés de recerca de feina o formació. Molts d’ells tenen una xarxa relacional molt pobre… El que tenen en comú tots aquests joves són les ganes d’aprendre i de formar part del Projecte Comunitari d’Ocupabilitat que coordinen i gestionen conjuntament l’Ajuntament de Barcelona, la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec i Barcelona Activa. Es tracta de la segona edició d’aquest projecte i, en aquesta ocasió, els alumnes treballaran en diferents competències digitals com la comunicació, la creació de contingut i l’alfabetització informacional, incidint així en el seu desenvolupament personal laboral.

Primer dia de classes de l'anterior edició del projecte

Primer dia de classes de l’anterior edició del projecte

Aplicar coneixements col·laborant amb entitats

El curs arrenca el 19 d’octubre al Centre Cultural Albareda i, durant les tres primeres setmanes, els alumnes només faran classes teòriques. A partir de la tercera setmana, començaran a aplicar els coneixements que aprenen a les classes tot col·laborant tres hores a la setmana amb algunes entitats del barri. Cadascun d’aquests joves farà una anàlisi de la situació i una proposta de pla de comunicació i durà a terme alguna acció comunicativa dins de l’entitat on col·labori. Aquesta és una gran oportunitat per a les entitats per millorar la seva comunicació i també per formar part d’un projecte comunitari per a la millora de l’ocupabilitat dels joves del barri i del districte. Joves que –per manca de situació regular– sovint no poden accedir a formacions. La dedicació de l’alumne serà de 3 hores setmanals entre els mesos d’Octubre i Gener i els permetrà veure la part real del projecte i aplicar els coneixements que aprenen a les classes.

Si esteu interessats en participar en el projecte contacteu a través del correu electrònic suportinformaticps@gmail.com o del telèfon: 933248538.Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .