Article

Un mes d’octubre cultural i fent molt barri

octubre 16, 2017

Centre Cívic El Sortidor / Tallers, tècniques i eines per reflexionar sobre els feminismes

La programació del centre cívic El Sortidor per aquest mes d’octubre presenta diverses propostes culturals per a tots els públics i per a totes les edats. Us recomanem que agafeu l’agenda per apuntar-vos a totes elles!

Entitats i col·lectius feministes organitzen diversos tallers

Entitats i col·lectius feministes organitzen diversos tallers

L’entorn del gènere

Una de les propostes que us fem per a la tardor és Nosaltres Fem Barri, les entitats i col· lectius feministes del barri han organitzat diversos tallers que us permetran conèixer els projectes que desenvolupen al Poble-sec, i per reflexionar a l’entorn del gènere. Eines i tècniques de dansa Per a aquesta diada, comptarem amb tallers portats a terme per Antonella D’Ascenzi, creadora i professora de dansa, que ens aportarà eines i tècniques d’aquesta disciplina per aprendre a crear noves presències amb el cos tot investigant els micromasclismes presents en l’entorn quotidià.

Aprendre serigrafia

Si vols aprendre les tècniques bàsiques de la serigrafia, Embrutafils (un projecte de La Raposa i La Tinta) ens endinsarà en aquest art tot realitzant diferents estampats sobre tèxtil. Teatre de les oprimides Averlasailas són una companyia d’arts escèniques que treballa amb la tècnica del teatre de les oprimides, i crearà amb les participants una peça teatral resultat de la reflexió sobre els rols atorgats als diversos gèneres.

L’assetjament sexual

Cúrcuma realitzarà un taller de consciència social i personal sobre l’assetjament sexual vers les dones, lesbianes i trans en els espais públics, i estratègies per defensar-nos de manera comunitària.

L’entorn dels feminismes

I finalment, l’Etnogràfica, antropologia per a la transformació social, ens proposa un debat obert a la plaça del Sortidor per reflexionar a l’entorn dels feminismes.

Música i castanyada

Els dijous del mes de novembre i desembre, la música serà present al Sortidor, viatjarem des de l’Anglaterra del segle XVII fins la península ibérica del segle XX amb autors com Manuel de Falla i Federico García Lorca, a través del cicle de concerts organitzats per la Xarxa de Centre Cívics de Barcelona i l’Escola Superior de Música de Catalunya. I finalment, celebrarem la tradicional castanyada a la plaça del Sortidor, amb l’espectacle La gresca castanyera, i el primer dissabte de novembre, el Circ dels Núvols ens aproparà a aquesta disciplina a través d’un conte.

Tota la programació a un clicCopyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .