Article

Un projecte per l’ocupabilitat i l’enfortiment de les entitats de Poble-Sec

març 22, 2017

@pruna_ana / Formació per a joves entre 16 i 25 anys

 La Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, juntament amb Barcelona Activa i el Districte de Sants-Montjuïc ha organitzat un programa pilot per formar joves d’entre 16 i 25 en situació de risc social. Els joves que hi han participat (un total de 10 persones, la majoria de les quals viuen al Poble-sec) han estat formats en competències informàtiques TIC i també en competències sociolaborals en una primera fase del projecte pilot.

 Formació i col·laboració
df682234-865d-4da3-81ac-b274854feff2

En la segona fase, 8 dels joves han entrat a treballar amb les entitats socials del Poble-sec, fent serveis a la comunitat per millorar les competències TIC d’aquestes entitats, entre les quals compten la Coordinadora d’Entitats del barri, Bona Voluntat en Acció o l’Associació de Comerciants del Poble-sec. El projecte vol ajudar els joves que no poden accedir a cap altre formació, millorar les seves competències pre-laborals i al mateix temps enfortir a les entitats socials del barri donant suport informàtic.

 Els participants en el projecte han estat prèviament seleccionats i derivats des del Sector Jove o de Bona Voluntat en Acció, o des dels educadors de carrer. El  projecte acaba a finals d’abril i els seus organitzadors volen seguir rebent necessitats i valoracions de les entitats, per tal d’oferir més endavant una nova edició del projecte.

 

 Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .