Article

Una Finestra a l’Assemblea de Barri

novembre 22, 2013

Nous processos polítics rupturistes avui: Parlament Ciutadà, Procés Constituent i Partido X. El debat tindrà lloc a les 17h a l’Ateneu Rebel (c/Font Honrada, 32-34) aquest diumenge 24 i comptarà amb la intervenció de Gerardo Pisarello (Procés Constituent), Itziar González (Parlament Ciutadà) i Rubén Sáez (Partido X), a més dels veïns i veïnes que hi vulguin participar.

Des de l’assemblea de barri us convidem a un debat obert per aprofundir i conèixer de primera mà algunes de les noves propostes sorgides des de la ciutadania amb una clara voluntat de ruptura amb el sistema o, millor dit, amb el règim actual. Processos que estan generant molt interès però que a vegades no coneixem tan bé com ens agradaria. Per això hem convidat algunes persones molt ficades en aquestes iniciatives per debatre sobre els seus límits i possibilitats així com sobre els seus punts de contacte o de diferència amb espais com la mateixa assemblea de barri.

ParlamentC

Imatge de la presentació de Parlamanet Ciutadà, un dels processos rupturistes presents al debat / Cambruby

Gerardo Pisarello professor de dret constitucional en la UB, participa al Procés constituent que “aspira a refundar les institucions, redefinir els drets de la població i replantejar les obligacions dels poders públics i privats”. Un procés constituent que en porta implícit un altre de destituent, una eina d’autoorganització popular cap a la República del 99% www.procesconstituent.cat

Itziar González, arquitecta i exregidora de Ciutat Vella. Molt activa al Parlament Ciutadà, un espai per “millorar la qualitat democràtica i dotar la societat d’una segona càmera permanent i col·laborativa per a l’expressió i la pressió ciutadanes, amb capacitat legislativa”. www.parlamentciutada.cat

Rubén Sáez, químic i investigador a la UAB. Membre del Partido X, una xarxa ciutadana amb un mètode per fer fora als causants de la crisi i als seus còmplices polítics i instaurar una democràcia de veritat amb transparència en la gestió pública; govern amb control ciutadà (Wikigovern), dret a vot real i permanent i referèndum obligatori i vinculant, entre d’altres.
www.partidox.org

Fins diumenge!

Articles relacionats
“Cal passar de la participació formal a la real”, entrevista Itziar GonzálezCopyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .